AEFOL vol retornar a la societat tot el coneixement adquirit en aquests anys d'intens treball des dels nostres inicis a Sant Cugat l'any 2001

AEFOL Networking es Increíble Especial Actual Què és i què fa?

A AEFOL Networking promovem i organitzem esdeveniments des de l'any 2001 amb propostes per millorar la nostra societat, establint una xarxa professional de contactes, potencials socis, inversors i col·laboradors.

L'objectiu és reunir a tot tipus de professionals, interessats a fer créixer la seva xarxa de contactes i descobrir noves oportunitats de negocis, possibles socis, inversors o col·laboradors i desvirtualitzar alguns contactes que solament coneixem per xarxes socials.


La nostre Missió

Ampliar les carteres de clients.

Crear i facilitar trobades entre contactes potencials.

Generar aliances amb empreses que aportin noves oportunitats de negoci.

Objectius dels Dinars de Networking

Noves oportunitats de negoci

Intercanvi d'experiències

Sinergies empresarials

Promocionar la teva marca o negoci

PRÒXIM ESDEVENIMENT

ELENA GOMEZ DEL POZUELO

Co-Founder and Owner bebedeparis.com and womenalia.com. Former President Adigital​.

Dinar de Networking

Divendres 29 de Setembre de 2017 - de 13:30 a 16:30 Hores


Masia Can Ametller
Camí de Can Ametller s/n Sant Cugat del Vallès, Barcelona - 08195

Preu: 32,- € |

ORGANITZA AEFOL NETWORKING
AMB LA COL·LABORACIÓ DE AJUNTAMENT DE SANT CUGAT

PONENT

ELENA GOMEZ DEL POZUELO

Elena Gómez del Pozuelo és una coneguda empresària internacional, amb àmplia experiència en negocis basats en el comerç electrònic, tant a nivell minorista com majorista. Té 25 anys d'experiència com a emprenedora a Internet, és membre de consells d'administració de diverses companyies de l'economia digital, entre d'altres projectes lidera:

 • Co-fundadora i CEO de bebedeparis.com, la primera xarxa internacional de regals per a nadons.
 • Presidenta en Womenalia.com
 • Presidenta de Adigital - Associació espanyola de l'economia digital durant 10 anys
 • Presidenta de la comissió de Noves Teconología i Economia Digital de la CEOE
 • Co-va fundar de 7 startups i ha invertit en 12, totes elles relacionades amb Internet: Bebedeparis.com, womenalia.com, incipy.com, increnta.com, inesdi.com, secretariaplus.com
 • Inversora i membre del consell d': hallst.com, miximoms.com, brainsins.com, quashops.com, cocunat.com, popplaces.com i misoky.com
 • Té molta experiència en la fundació i gestió de startups i negocis relacionats amb Internet, comerç electrònic i comerç mòbil.
 • És especialista en màrqueting digital.
 • Mentora en el Founder Institute.

Elena disposa d'una xarxa professional molt important a tot el món, amb més de 26.000 contactes professionals a Linkedin, i més de 91.000 seguidors a twitter: @gomezdelpozuelo. El seu bloc personal és: http://www.mujeresconsejeras.com/

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid, va ampliar els seus estudis amb Màsters en Dret Comunitari a la Universitat d'Alcalá i un altre a la Universitat Lliure de Brussel·les. Resideix a Sant Cugat.

A la tercera Dinar de Networking del 2017, Elena ens parlarà en la seva ponència de: "Com internacionalitzar una pime gràcies a l'economia digital i l'e-commerce: el cas pràctic de nadó de París".

ELENA GOMEZ DEL POZUELO

PONENTS ANTERIORS

Sr. Albert Bosch

Albert Bosch Riera (Sant Joan de les Abadesses, 4 de juny de 1966) és un esportista, emprenedor i escriptor. La seva gran proesa va ser la de creuar l'Antàrtida des del mar fins al Pol Sud, caminant i sense assistència 1200 km en 65 dies en les condicions més extremes que es poden viure.
Per l'expedició “POLO SUD 1911-2011”, Albert Bosch va rebre el premi de la Societat Geogràfica Espanyola al Viatge de l'Any 2012.
El director i productor de cinema Joan Riedweg ha realitzat un documental sobre aquesta aventura: “2.304.400 PASSOS”
A més Albert Bosch ha completat el projecte "Set Cims" (escalar les muntanyes més altes de cada continent, culminant amb l’Everest 8.850 m) ha participat en 9 Rally Dakar (2 amb moto i 7 amb cotxe) i en innombrables carreres de motos i cotxes. En el Rally Dakar 2015 va fer història amb un cotxe 100% elèctric que es va convertir en el primer a córrer el Dakar sense una gota de combustible. 
És corredor habitual de UltraMaratón i ha participat en més de 100 curses o reptes de diferents disciplines d'esports extrems.
És emprenedor des dels 26 anys, i en 2004 va fundar INVERGROUP, com a plataforma per gestionar i promoure projectes en l'àmbit de l'energia i el medi ambient.
És autor de dos llibres:

 • ESPERIT D'AVENTURA – Els 7 reptes de l'Emprenedor- Editorial Urà.
 • VIURE PER SENTIR-SE VIU" – 2.304.400 Passos fins a la fi del món –Edicions B (editat en espanyol, portuguès i francès).
També és conferenciant en importants esdeveniments en els quals transmet els valors associats a l'esport, el lideratge responsable, gestió d'equips, superació, motivació i gestió del canvi.

Més Informació

ALBERT BOSCH

Dr. Andreu Veà

Va realitzar els seus estudis a Barcelona on es va llicenciar com a Enginyer de Telecomunicacions i enginyer electrònic al Campus La Salle de la Universitat Ramon Llull de Barcelona. En 2002 es va doctorar en telecomunicacions defensant una tesi sobre la creació d'Internet. Gràcies a l'interès manifestat per la seva tesi per part de Vint Cerf, considerat el pare d'Internet, va continuar la seva recerca a la Universitat de Stanford en 2003, entitat amb la qual ha mantingut la seva relació com a acadèmic convidat . És també Màster en Tractament Digital del Senyal i la Informació, i Màster en Gestió de Tecnologies de la Informació per la Universitat Ramón Llull.

La seva activitat professional es va iniciar coincidint amb els primers passos del sector d'internet en la seva etapa de popularització i accés a nivell domèstic, l'any 1994. Aquest mateix any va ser membre fundador de Asertel, el quart proveïdor d'Internet a Espanya, per passar posteriorment a liderar l'estratègia d'Internet de Retevisión-Auna al moment en què es va liberalitzar el mercat amb la finalitat del monopoli de Telefònica a Espanya. Des d'aquesta posició va participar en el llançament de la tarifa plana que va permetre duplicar el mercat en tan sols un any.

Més Informació

Dr. Andreu Veà

ESDEVENIMENTS Anteriors

Alguna pregunta?

Contacti amb Nosaltres

Les Nostres Oficines

 • Adreça: Edificio Europa | Av. Electricidad 19 3º2ª 08191 Rubí - Barcelona
 • Telèfon: (+34) 936 743 344
 • Email: info@aefol.com

Horari Oficina

 • Dilluns a Divendres de 9 a 14 h. i de 16 a 18 h.